Blog

Tendințe în moda ochelarilor de vedere 2020

Multe femei au nevoie de ochelari de vedere, însă iîn prezent ochelarii nu mai sunt un accesoriu incomod sau complicat de purtat, ci dimpotrivă. Ochelarii de vedere au devenit accesorii fashion care definesc orice stil vestimentar.

Iată tendințele în moda ochelarilor pentru anul 2020:

 • Rame oversized
 • Rame rotunde
 • Rame aviator
 • Rame browline

Optează pentru ramele cu design retro, de tip cat-eye subtil, în nuante clasice sau colorate, în cazul în care doresti să atragi atenția sau pentru rame transparente, ușor de asortat cu orice tip de vestimentație atunci când dorești să adaugi un plus de originalitate imaginii tale. Alăturate outfiturilor moderne, aceste rame vor fi accesoriile care te ajută să obții echilibrul perfect dintre nou și vechi, dintre tradiție și inovație!

Pentru un efect retro-chic, ramele rotunde ramân încă în tendințe și pot fi folosite la orice ținută smart sau smart casual, cu recomandarea de a nu fi purtate de persoanele care au față cu formă rotundă.

Ramele groase dreptunghiulare sau pătrate sunt extrem de versatile și pot fi alegerea perfectă pentru toți cei care vor să investeasca intr-o pereche de ochelari de vedere stilysh. Fie că le alegi in varianta neagră, clasică, fie că le alegi colorate, cu siguranță vei primi o mulțime de aprecieri pentru simțul estetic și alegerile făcute!

0

Related Posts

Leave a comment

Preferințe de confidențialitate
PROGRAMARE ONLINE

Vă puteți face o programare folosind formularul de mai jos:

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Alege magazinul

  Alege serviciul Prescripție ochelariPrescripție lentile de contactProgramare medic specialist oftalmologAchiziție rameAchiziție lentileAchiziție accesoriiAltele

  Mesaj

  Confirm că sunt de acord cu politica de confidențialitate a site-ului www.optikgallery.ro.

   

  X
  PROGRAMARE