Scroll Top

Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ ÎN MULTE IMAGINI ȘI CÂTEVA CUVINTE

Povestea mea a început în anul 1998 când, după absolvirea facultății economice, nu știam exact ce cale să aleg. Atunci m-am angajat Manager Trainee la McDonald’s și am avut una dintre cele mai interesante experiențe. Au urmat doi ani de muncă și educare a rebeliunii de adolescență. Am reușit să înțeleg practic principiile de business, ce înseamnă să ai o echipa în subordine, responsabilități foarte mari față de clienți și mai ales față de colegi și am înțeles de asemenea ce poți și ce nu poți cere de la echipa ta.

Urmarea a venit într-un mod natural și firesc, am deschis propriul business împreună cu soțul meu, Ciprian, domeniul fiind diferit, dar foarte provocator. Au urmat 10 ani de proiecte în amenajări interioare, multe nopți nedormite, multă muncă și acumulări de informații. Autodidactă din fire, am învățat tot timpul câte ceva, fie un program nou pe calculator, produse noi, tehnologii etc.

După o perioadă de 10 ani și multă muncă, am simțit nevoia de evadare din sistem, senzație pe care o are multă lume în cursul vieții, dar fiind o persoană care face ceea ce-și propune, am decis  împreună cu familia să emigrăm spre alte continente, să ne creăm povestea noastră și să nu regretăm pasul pe care-l puteam face și din teamă de necunoscut nu l-am fi făcut.

S-a dovedit încă o dată că nu numai sistemul este cel care poată să facă diferența în calitatea vieții, ci educația și rădăcinile, așa că am revenit în câțiva ani în țară, mai matură și dornică de a face treabă, deși la acel moment habar nu aveam ce doresc să fac.

Sfârșitul anului 2016 a venit cu revelația de care aveam nevoie, am descoperit în domeniul opticii medicale multe dintre lucrurile pe care le iubeam deja, fashion, amenajări interioare, afacere, sănătate, precum și ocazia să servești clientul, să vorbești cu el și să-l ajuți în alegerile pe care trebuie să le facă.

Astfel, anul 2017 a sosit cu forțe proaspete, eram deja hotărâtă și au urmat pașii clari de educare, business plan și formarea echipei. Așa am intrat în marea familie a opticii medicale, am cunoscut oameni minunați, am găsit parteneri de nădejde și am reușit să mă îndrăgostesc irevocabil de acest domeniu.

Anul 2018 a fost un an plin cu evenimente, târguri și momente frumoase în acest domeniu nou și provocator, sincer cred că unul din cei mai plini ani de până acum.


Mă simt mândră și implinită că am făcut această alegere, îmi doresc în continuare să mă dezvolt și să fim din ce în ce mai buni în ceea ce facem.

CRISTINA DUBINCIUC
General Manager Optik Gallery

“IT’S SUPPOSED TO BE HARD. IF IT WERE EASY, EVERYONE WOULD DO IT.”

ECHIPA OPTIKGALLERY

team-6
Ana Maria Dragne
Inginer Optometrist 1 Mai

Am început să profesez în domeniul opticii medicale în anul 1999. Încă din prima zi am fost încântată și mi-am dorit să învăț mai multe și să mă perfecționez. Am urmat cursurile de optician și ulterior cele de optometrist.

Evoluția profesională a atras dupa sine noi oportunități, am devenit manager de magazin unde am putut să particip activ în procesul de lansare a magazinelor, dar și în formarea personalului.

“Trăiește ca și cum ai muri mâine. Învață ca și cum ai trăi veșnic.” Mahatma Gandhi

De asemenea, am urmat facultatea de Management și Marketing și masterul în Strategii de Marketing. Comunicarea este foarte importantă în acest domeniu, iar ascultând atent și dând dovadă de empatie, am reușit, în toți acești ani, să văd oameni mulțumiți și să păstrez o relație fructuoasă și de lungă durată cu aceștia. Îmi place ceea ce fac și astfel am încredere în mine și în compania pe care o reprezint, respectiv Optik Gallery.

Alte pasiuni ale mele sunt florile și muzica, natura, călătoriile și muntele.

team5
Mihaela Ciucă
Inginer Optometrist Jolie Ville

Încă din copilărie, am perceput ca pe ceva pozitiv vizita la oftalmolog. Ulterior, în liceu, am descoperit că iubesc știința și că îmi doresc o carieră în care să pot ajuta oamenii.

Optometria a fost alegerea perfectă pentru mine! Sunt mai bine de 14 ani de când am ales calea optometriei, perfecționându-mă continuu.

“Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu există un drum și lasă o urmă.” Ralph Waldo Emerson

Am absolvit Universitatea Politehnica din București, specializarea OPTOMETRIE – și dețin două mastere la aceeași universitate – “Optometrie – testare și prescripție” și “Optometrie avansată” – la cea din urmă am obținut și diploma de inginer optometrist. În prezent, prioritatea mea este să ofer îngrijirea adecvată clienților OptikGallery și ma bucur că îmi pot desfășura pasiunea într-un cadru profesionist, cu echipamente de ultimă generație și o echipa pozitivă și mereu unită.

team3
Gabi Cobzaru
Inginer optomestrist Jolie Ville

Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș alege același drum! Poate una dintre cele mai nobile meserii este aceea de optician și cred că de-a lungul timpului am avut această pasiune în mine, motiv pentru care am ales să lucrez în distribuția de rame de vedere și ochelari de soare de foarte mult timp.

De opt ani sunt mai aproape de nevoile oamenilor in domeniul opticii, iar de doi ani de când sunt în echipa Optik Gallery mă bucur să ofer consultanță de specialitate clienților care au acces la o selecție uimitoare de ochelari – rame, ochelari de soare sau de vedere și o gama variată de lentile.

“Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îți place ceea ce faci, te vei bucura de succes.”  Albert Schweitzer

O altă pasiune a mea este moda, iar la fel cum iubim pantofii, gențile și bijuteriile pentru că ne scot în evidență trasaturile, așa și ochii noștri sunt cei care atrag atenția celor din jur. Prin urmare, este important ca ochelarii dvs. să vă completeze cu adevărat aspectul și personalitatea, și mă bucur că pot imbina plăcutul cu utilul în același timp.

Andreea Elena Baciu
Andreea Baciu
Inginer Optometrist Jolie Ville

Sunt absolventă a Facultătii Design de produs și mediu – specializarea Optometrie, în cadrul Universitatii Transilvania din Brașov. După terminarea celor patru ani de studiu, am simțit nevoia unei schimbări astfel că, am lăsat în urmă orașul meu de suflet – Brașov și am venit în București pentru încă doi ani de studiu la Universitatea Politehnica București.

Am început să profezez în domeniul opticii medicale acum patru ani și nu după mult timp mi-am dat seama că este ceea ce imi place să fac. Spiritul meu umanist împletit cu abilitățile tehnice pe care le-am dobândit pe parcursul anilor de studiu creează legătură perfectă pentru a putea veni în sprijinul oamenilor, făcându-i să vadă mai bine, să trăiască mai bine și să acorde importanța cuvenită vederii.

“Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubesti ceea ce faci ” Steve Jobs

Comunicarea este unul din elementele esențiale în meseria mea, de aceea imi place să aflu cât mai multe lucruri despre oamenii pe care îi ajut. Fac acest lucru cu drag și bucurie iar asta se reflectă în zîmbetele oamenilor pe care-i întâlnesc. Consider că, așa cum fiecare om este unic, la fel și fiecare pereche de ochelari este unică și trebuie să se identifice cu absolut toate nevoie celui care o va purta.
Sunt fericită că fac parte din echipa Optik Gallery de un an și jumătate și sunt mândră de ceea ce am realizat împreună.
Sunt o mare iubitoare de cărți, călătorii și cafea. Cred foarte mult in puterea exemplului și sunt sigură că orice obiectiv poate fi realizat dacă muncești suficient.

0
Clienți mulțumiți
0
Produse expuse
0
Branduri cunoscute și apreciate
0
Produse vândute pe an
BRANDURI
La noi găsești cele mai prestigioase mărci

clienți mulțumiți
Dan Bittman - Holograf

Acum vă văd mai bine!!!

#Violeta

#VIBE #VIBRATION #LUXURY Thanks for being part of it!

Azzeh

O echipă minunată. A devenit magazinul nostru preferat. Vă iubim.

Paula

Angajați minunați, excelenți vânzători! Cumpărăm mereu, datorită angajaților magazinului. Bravo! Țineți-o tot așa!

Aurel Moldovan

Sunt very happy. Aici am găsit cei mai cool ochelari.

Bianca

O echipă minunată, foarte profi, care pune și mult suflet în toată activitatea desfășurată. Felicitări!!!

Sergio

Mulțumesc pentru servicii ireproșabile și profesioniste.

Carmen

We have been here my wife and I and get new glasses. We were very good received and taken very good care of. We recomend this store.

Kim

O super echipă! Este o plăcere să revin în magazin. Mulțumesc.

Alina

Un loc călduros, o echipă tânără și foarte primitoare, un loc în care aș sta toată ziua la probat de ochelari și la povești ? Nota 10, bravo! Cu drag, Alina P.S. aveți cei mai frumoși ochelari si cei mai cool sunt cei de la Gucci #LOVEGUCCI

Carmencitta

Am intrat pentru un control la ochi și m-am îndrăgostit iremediabil de locație și de fete. De atunci, revin cu drag, iar pozele realizate aici sunt cele mai spectaculoase. Felicitări, Optik Gallery.

Carmencitta

I went in for an eye check and fell in love with the location and the girls. Since then, I come back happy, and the pictures taken here are the most spectacular. Congratulations, Optik Gallery.

Alina

A warm place, a very welcoming young team, a place where I would sit all day trying on glasses and chatting. Excellent, bravo! Love, Alina P.S. you have the most beautiful glasses and the coolest are Gucci #LOVEGUCCI

Kim

A great team! It’s a pleasure to be back in the store. Thanks.

Carmen

We have been here my wife and I and get new glasses. We were very good received and taken very good care of. We recomend this store.

Sergio

Thank you for your impeccable and professional service.

Bianca

A wonderful team, very professional, which also puts a lot of soul into all the work done. Congratulations!!!

Aurel Moldovan

Sunt very happy. Here I found the coolest glasses.

Paula

Wonderful employees, excellent sellers! We always buy, thanks to the store employees. Bravo! Keep it up!

Azzeh

A great team. It’s become our favorite store. We love you.

#Violeta

#VIBE #VIBRATION #LUXURY Thanks for being part of it!

Dan Bittman - Holograf

Now I see you better!!!

Preferințe de confidențialitate
PROGRAMARE ONLINE

Vă puteți face o programare folosind formularul de mai jos:

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Alege magazinul

  Alege serviciul Prescripție ochelariPrescripție lentile de contactProgramare medic specialist oftalmologAchiziție rameAchiziție lentileAchiziție accesoriiAltele

  Mesaj

  Confirm că sunt de acord cu politica de confidențialitate a site-ului www.optikgallery.ro.

   
  X
  PROGRAMARE