Blog

anunt deschidere_banner cu promotie_banner cu promotie
15 oct.: Un nou magazin Optik Gallery

Optik Gallery va deschide pe 1 noiembrie 2020 al treilea magazin al său în Cosmopolis. Magazinul Optik Gallery se află în Cosmopolis Strip Mall, primul strip mall din incinta unui complex rezidențial din România.

reteta ochelari
21 sept.: Rețeta oftalmologică – cum citim rețeta de ochelari

În urma consultării efectuate de optometrist sau oftalmolog, primim o rețetă, pe baza căreia se vor face ochelarii de vedere. Rețeta de ochelari cuprinde valori care se referă la problemele oculare identificate de specialist. Valorile sunt scrise în niste căsuţe. Iată mai jos ce reprezintă prescurtările și datele de pe rețeta oftalmologică.

lentile-ochelari
03 sept.: Alegerea lentilelor de ochelari

Atunci când vine vorba de alegerea lentilelor de ochelari, cel mai bine este să ascultați sfatul opticianului și indicațiile de pe rețeta pentru ochelari. Iată însă câteva noțiuni de bază, pentru a înțelege mai bine și a putea opta în cunoștință de cauză. Alegerea lentilelor de ochelari depinde de nevoile și preferințele dvs. Acestea, la rândul lor, depind de stilul de viață. Cât timp petreceți în fața ecranului în fiecare zi sau conduceți o mașină? Pe scurt, combinația opțiunilor dvs. ar trebui să reflecte cine sunteți.

tratamente lentile
14 aug.: Tratamentele lentilelor de ochelari

Tratamentele pentru lentile funcționează ca un înveliș protector pentru acestea și transformă lentilele moderne de ochelari din material plastic în obiecte de folosință robuste de zi cu zi. Din păcate, la cumpărarea ochelarilor se acordă deseori mai puțină atenție tratamentelor pentru lentile.

cool lady
19 iul.: Tendințe în moda ochelarilor de vedere 2020

Multe femei au nevoie de ochelari de vedere, insa in prezent ochelarii nu mai sunt un accesoriu incomod sau putin complicat de purtat, ci dimpotriva. Ochelarii de vedere au devenit accesorii fashion care definesc orice stil vestimentar.

pexels-photo-3846021
16 iun.: Controlul oftalmologic

Ochii reprezintă unul dintre simțurile esențiale și acesta este motivul pentru care ar trebui să avem mai multă grijă de ei, chiar și într-un mod preventiv. Majoritatea dintre noi vizitează un oftalmolog doar atunci când are probleme cu vederea sau suferă de o afecțiune. Datorită examinării periodice a ochilor, pot fi detectate la timp boli mai grave, cum ar fi hipertensiunea arterială, diabetul, tumorile sau tulburările metabolice.

photo-of-child-putting-her-hands-up-3891063
25 ian.: Consultul oftalmologic la copii

De cele mai multe ori problemele oculare pot determina întârzieri de învățare la școală, probleme emoționale sau chiar diagnosticare greșită a unor afectiuni cognitive. Cu cât sunt depistate mai repede problemele oftalmologice la copii, cu atât pot fi tratate mai ușor și mai rapid, înainte ca starea de sănătate a ochilor să se agraveze.

DSC_5873
25 mai: Vedetele s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa

În premieră pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica “Gucci Day” in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, în prezența invitaților speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.

Preferințe de confidențialitate
PROGRAMARE ONLINE

Vă puteți face o programare folosind formularul de mai jos:

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Alege magazinul

  Alege serviciul Prescripție ochelariPrescripție lentile de contactProgramare medic specialist oftalmologAchiziție rameAchiziție lentileAchiziție accesoriiAltele

  Mesaj

  Confirm că sunt de acord cu politica de confidențialitate a site-ului www.optikgallery.ro.

   

  X
  PROGRAMARE